Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Renout Polder, business coach

Over Renout

Als Business Coach en Trainer helpt Renout gedreven ondernemers bij het ontwikkelen van een hoog level van leiderschap.

Ervaren Business Coach & Trainer

Renout staat bekend om zijn duidelijke directe aanpak, snel tot de kern kunnen komen bij zijn cliënten en ook zeker zijn toegankelijke manier van werken. 

Na bijna 15 jaar ervaring als Business Coach en Business Trainer heeft Renout zijn strepen al veelvoudig verdiend. Hij heeft gewerkt met bedrijven op elk niveau en helpt ze om dát te realiseren wat ze écht willen en kunnen bereiken. Hij staat heel duidelijk voor de grootsheid van mensen, maar loopt niet aan te klooien met ze. Hij komt tot de kern van dat wat nodig is.

Renout Polder, business coach

“Als je echt een voetdruk wilt achterlaten en een impact wilt maken met jouw kwaliteiten, speel het spel dan op het hoogste niveau en haal alles eruit.”

Renout Polder
Renout Polder, business coach

Potentie volledig benutten

De reden dat Renout ondernemers coacht is heel simpel. Heel veel ondernemers hebben de potentie om zoveel meer te kunnen dan ze nu doen. Hij ziet ze strugglen om dit voor elkaar te krijgen. Om sneller te groeien of door bepaalde obstakels heen te komen, maar het lukt ze natuurlijk niet alleen.

Hij weet dat iedere sterke ondernemer een Business Coach naast hem/haar heeft staan en hij weet dat hij daar de juiste persoon voor is.

Naast het coachen en trainen van ondernemers heeft Renout een breed scala aan Business Coaches  en Business Trainers opgeleid. Hij brengt keer op keer coaches en trainers op een compleet nieuw level in hun bedrijf en laat ze resultaten creëren met hun bedrijf die ze nooit voor mogelijk hielden. 

achtergrond patroon

Breng jouw bedrijf naar het volgende level